Over ons

Brood- en banketbakkerij Rijnbeek is sinds 1924 gevestigd in het centrum van Pijnacker. Wij bakken en vervaardigen brood, kleinbrood en banket in onze eigen bakkerij op de hoek Van Brachtstraat – Emmastraat. De vierde generatie Rijnbeek staat vandaag de dag trots aan het roer van dit mooie en bijzondere familiebedrijf.

Nachtwerk

Bakkerij Rijnbeek is een echte warme bakker. Iedere nacht beginnen onze bakkers om 01:00 uur in de ochtend met het bakken van brood. Dagelijks zijn onze winkels in de ochtend gevuld met heerlijk ovenvers brood.

Oude familierecepten

Vroeger had iedere bakkerij zijn eigen specifieke recepten voor het bakken en vervaardigen van brood en banket. Bakkerij Rijnbeek heeft ook zijn eigen specialiteiten gebaseerd op onze oude familierecepten. Deze recepten maken ons uniek en worden zeer gewaardeerd door onze klanten. Onze recepten voor eierkoeken, speculaas en amandelbanket gaan terug naar het begin van onze bakkerij.

Kwaliteit

Bakkerij Rijnbeek streeft ernaar om iedere dag weer de hoogste kwaliteit producten te maken. Wij gebruiken alleen de best beschikbare ingrediënten voor het vervaardigen van onze producten. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van onze producten. Alle ingrediënten die wij gebruiken zijn natuurlijke producten. Hier ligt voor ons de uitdaging om iedere dag weer producten van zeer hoge kwaliteit in onze winkels te krijgen.

Maatschappelijk betrokken

Bakkerij Rijnbeek voelt zich erg betrokken bij de gemeente Pijnacker. Al generaties lang toont bakkerij Rijnbeek betrokkenheid door sponsoring, bedrijfsbezoek door basisschoolklassen, donaties, aanbieden van stageplekken en als lokale werkgever van 25 werknemers. Wij bezorgen ook gratis bij onze oudere klanten indien zij niet langer in staat zijn om één van onze winkels te bezoeken.